Bruk poeng

Alle poeng du har opptjent kan innløses i premier/premiebevis i Club VITAs premie-shop. Det er alltid et stort utvalg av premier å velge mellom på de ulike poengnivåene.

Når du har valgt ønsket premie, vil du motta en mail fra oss med premiebeviset som bekrefter valgt premie. Husk å skrive ut premiebeviset når du skal hente premien i en av våre butikker, eller vis frem beviset på din telefon om du har en smarttelefon.

Er du i tvil om varen kan hentes ut i din butikk, anbefaler vi deg å ta kontakt med butikken du ønsker å innløse premiebeviset hos. Noen premier er kun tilgjengelig i VITA Exclusive butikker, og må hentes der.

Verdien som fremkommer på varen på premiebeviset, er den til en hver tid gjeldende normalpris på varen. Dersom varen skulle har en annen verdi ved innløsning av premiebeviset, gjelder fortsatt den poengverdien som fremkommer på selve premiebeviset. Du belastes m.a.o. ikke for flere poeng når du henter premien, selv om varen skulle ha en høyere pris enn da du valgte ut premien.

Premiebeviset er gyldig i 90 dager. Hvis du ikke henter premien din innen 90 dager, slettes derfor premiebeviset ditt og poengene dine, og premien er tapt.

Premiebeviset kan kun innløses èn gang, og kun til det medlem som står oppført på beviset. Premiebeviset kan ikke byttes i kontanter.

14 DAGERS ANGRERETT VED VALG AV PREMIE I PREMIE-SHOP

Du har 14 dagers angrerett på premiebeviset. Angreretten gjelder fra den dato premiebeviset ble utstedt. Dersom du angrer på bestillingen av premiebeviset kan du annullere bestillingen under ‘Poengsaldo’ på clubvita.no. Klikk på premiebevisets ordrelinje for å annullere premiebeviset. Poengsaldoen din oppdateres deretter med korrekt poengsum. Du kan ikke angre bestillingen av premiebeviset etter du har innløst premiebeviset i butikk, og du kan ikke bytte eller returnere varer som er innløst for premiebeviset.

DINE POENG UTLØPER ETTER 2 ÅR

Poengene utløper etter to år fra den dagen de ble opptjent. Senest tre måneder før poengene utløper vil du motta en påminnelse om dette. Hvis du velger å melde deg ut av Club VITA, vil alle poengene dine bli slettet automatisk.

Bli medlem