Om Club VITA

Club VITA er laget for deg som handler i VITA, VITA Exclusive eller på vita.no. Som medlem i klubben får du tilgang til en lang rekke gode fordeler:

Bonuspoeng på alt du handler
Hver gang du handler i VITA, i VITA Exclusive, eller på vita.no opptjener du bonuspoeng. Du opptjener 1 poeng for hver 10-ende krone du handler for*.

*Du opptjener ikke poeng på gavekort.
Bruk av bonuspoeng
Bonuspoengene kan brukes på et utvalg av flotte premier i vår Premie-shop på clubvita.no. Her får du en enkel oversikt over alle premiene som er tilgjengelig.
Så snart du har valgt ønsket premie, vil du motta en mail med et premiebevis. Husk å skrive ut premiebeviset, og ta det med til din nærmeste VITA- eller VITA Exclusive butikk, når du skal hente premien.

Premie-shopen i Club VITA fylles stadig opp med nye premier, slik at du alltid vil finne premier som er relevant for deg. Velg en premie i dag, eller spar opp enda flere bonuspoeng, og gå for en enda større premie! Dersom du har spørsmål til premiebevisene kan du lese ofte stilte spørsmål og svarclubvita.no.
Få tilbud som er relevant for deg
I Club VITA er vi opptatt av å vise innhold som nettopp DU finner interessant. Det er derfor viktig at du i din medlemsprofil passer på å oppdatere interessene dine, dersom disse skulle endre seg over tid (kanskje venter du barn siden sist?). Da har vi mulighet til å sende deg relevant info om aktuelle tilbud, info om produktnyheter eller annen relevant informasjon som du vil finne interessant.
Få invitasjon til eksklusive arrangementer
Som medlem av Club VITA vil du bli invitert til eksklusive arrangementer og spennende eventer fra din lokale VITA- eller VITA Exclusive-butikk. Dette gjør at DU står først i køen når din lokale butikk inviterer til «tyvstart» på en stor kampanje, arrangerer kundekvelder, inviterer til makeup-kvelder med en makeup-artist, og mye mer.
Egen login-side
Som medlem av Club VITA får du din egen login-side. Her finner du mange nyttige, interessante og spennende artikler, tips og konkurranser, og ikke minst kan du her få en sniktitt i de største nyhetene som vi lanserer! På login-siden har du selvsagt en oppdatert oversikt over bonuspoengene dine, slik at du enkelt kan gå inn på premie-shopen og se hvilke premier du kan velge blant.

Du kan melde deg inn i klubben på clubvita.no eller ved å besøke en hvilken som helt VITA eller VITA Exclusive-butikk. Og du? - Det er selvfølgelig gratis å være medlem i Club VITA!

Velkommen til Club VITAs skjønnhetsverden!